Vijesti

The Last of Us Part II event trajat će 3 sata, igra stiže na sajam u Madrid gdje će biti najavljena MP beta?

Sedam dana nas dijeli od prezentacije koja će prema novim informacijama trajati čak 3 sata. Naravno, to ne znači da će novinari dobiti i vidjeti 3 sata čistog gameplaya, ali je prilično jasno da će Sony i Naughty Dog konačno prekinuti medijsku šutnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, prezentacija će biti održana iza zatvorenih vrata i ne znamo što će biti pušteno u javnost, ali nešto sigurno hoće. Posebno smo sigurni u to kad znamo da će se igra pojaviti na Madrid Games Week-u koji počinje 3. listopada i traje do 6. listopada.

Nismo sigurni što će Naughty Dog pokazati, ali budite sigurni da trailer stiže prije samog sajma. Mnogi misle da će Naughty Dog upravo na sajmu Madridu objaviti datum multiplayer bete. To misle mnogi igrači, ali i industrijski insideri.

Sjetite se da je 2015. godine Naughty Dog na Paris Game Week-u objavio MP betu za Uncharted 4. Također, pisali smo o tome da je pouzdani izvor gaming industrije izjavio kako idući tjedan TLOU Part II nije jedina prezentacija koju će Sony održati, što znači da je moguće kako ćemo u samo 7 dana saznati hrpu novih informacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano