Vijesti

Košarka stiže u Rocket League

Nakon nogometa i hokeja na ledu, ekipa u Psyonixu smislila je način kako nas zadržati još više uz svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rocket League je prodan u preko 4 milijuna primjeraka, a Psyonix je na igri ostvario preko 50 milijuna dolara čiste zarade. Potpuno zasluženo, rekli bi. Rocket League svakako je primjer svim manjim developer studijima, kako uz zanimljivu ideju i iskrenom komunikacijom s gamerima napraviti kvalitetnu igru, zaraditi i probiti se na sceni pored izdavačkih giganata koji troše stotine milijuna dolara u razvoj i promociju svojih igara.

No, da se dečki iz Psyonixa ne misle zaustaviti na tome, zasigurno dokazuje njihova najnovija Twitter objava. Naime, sudeći prema slici, u ovomjesečnoj nadogradnji stiže mod koji u igru donosi košarku!

Ne moramo ni spominjati koliko će košarka unijeti živosti u igru. Sve taktike naučene do sad padaju u vodu i zasigurno nas čeka zabavna prilagodba novom modu. Kako bi rekao legendarni Slavko Cvitković – “radost loptanja pod obručima!”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano