Vijesti

PS5 operativni sustav bit će totalno sljubljen s igrama

Kako će izgledati operativni sustav PlayStationa 5? Hoće li biti relativno brz i pregledan kao na PS4 i PS3 ili će Sony zakomplicirati stvari s uvođenjem kompliciranijeg sučelja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To još ne znamo, ali novi Sonyjev patent zvuči zanimljivo i ustvari se slaže s onim o čemu je Mark Cerny pričao ranije prošle godine. UI konzole i igre će se ujediniti i praktički će nestati ona granica koju stvara pokretanje igara i čekanje na ulazak u igru.

Sony je omogućio developerima da meni svoje igre ukomponiraju direktno u PS5, pa će se on zajedno s drugim informacijama moći pojaviti čim “pređete” preko igre u operativnom sustavu konzole.

Brzina, brzina, brzina…

U jednu ruku zahvaljujući i SSD-u informacije iz igre će se prikazati instantno, moći će se pokrenuti multiplayer, nastaviti misija na kojoj ste stali u SP-u, pregledati trofeji, pridružiti prijateljima i sve to, zahvaljujući kustomiziranom naprednom SSD-u – instantno!

Ne izgleda kao puno ovako na prvu, ali ovo je definitivno nešto čime ćemo biti oduševljeni jednom kad se dokopamo konzole. PlayStation 5 će nam uštedjeti gomile vremena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano