Vijesti

GTA VI stranica je u pripremi za objavu: Očekuje se skora službena objava

Da odmah na početku naglasim kako se radi o zasad tek glasinama i špekulacijama, ali morao sam ovo prenijeti jer se nekoliko stvari poklapa. Ako se i ne dogodi ništa, sa sigurnošću onda možemo reći kako nas Rokcstar namjerno trola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenimo ispočetka

Prije tri dana na 4chan u se pojavio čitav niz informacija o GTA VI (i nekim drugim igrama), u kojem je između ostalog naveden današnji dan, 25. 3. kao dan kada će Rockstar na svim socijalnim mrežama najaviti GTA VI i prvi trailer koji bi se trebao pojaviti unutar tjedan dana.

Ove informacije su stigle i do nas, ali kad uzmemo u obzir da danas svatko na internetu može napisati bilo što odlučili smo ih ignorirati. Međutim, nakon toga pojavila se određena aktivnost od Rockstara koja se ne može ignorirati i ide u korist navedenim informacijama.

Naime, Rockstar se jučer, dan uoči najavljenog 25. 3. poigrao sa svojim GTA VI domenama.

Primjerice, gtavi.com je domena u vlasništvu Rockstara i klik na nju do prekjučer vodio je na Rockstarove stranice. Isto je i sa GTA VII (GTA 7) i GTA VIII (GTA 8) koje još uvijek vode na Rockstarove stranice. Međutim, gtavi.com sada vodi na poseban server u New Yorku (odakle je i Rockstar) i trenutno se ne prikazuje ništa (pojednostavljeno objašnjeno).

Dakle, Rockstar definitivno radi nešto na GTA VI domeni i uskoro nas očekuje službena najava igre. U pitanju je to ili nas Rockstar OČITO I NAMJERNO trola. S obzirom kako jedino GTA VI domena više ne vodi na Rockstarove stranice ovo je jedino moguće objašnjenje. Radi se o preočitoj situaciji.

Što je još pisalo u anonimnom 4chan postu?

  • 25. 3. 2020. Rockstar će najaviti GTA VI, a prvi trailer trebali bismo dobiti unutar tjedan dana
  • Vice City 80-ih godina prošlog stoljeća
  • Multiplayer će se u nekom obliku moći igrati i u ulozi policije

Osim GTA VI informacija, leaker se ukratko osvrnuo i na neke druge potencijalne igre. Tako bismo prema informacijama trebali unutar par mjeseci dobiti najavu Batman: Arkham Legacyja koji bi trebao biti svojevrsni reboot Arkham serijala. Zelda: Breath of the Wild još jedan nastavak, mračniji. Novi Call of Duty bit će Black Ops reboot smješten u vrijeme Vijetnamskog rata, a najava će biti sredinom svibnja. EA će najaviti Battlefield 6 negdje u vrijeme otkazanog E3 koji bi trebao biti dosad najambiciozniji projekt DICE-a smješten u moderna vremena s većim brojem igrača nego li je sad. Overwatch 2 bi trebao jako skoro dobiti nove informacije, a prvi heroji trebali bi biti predstavljeni tokom ljeta, a izlazak igre bi uslijedio negdje početkom 2021.

Danas ili neki drugi dan, službena najava GTA VI očekuje nas jako brzo

Kako smo iznad objasnili, Rockstar definitivno priprema GTA VI stranicu. Poklopilo se to s anonimnim informacijama koje su možda tek sretna podudarnost u što smo skloniji vjerovati.

Hrpa ljudi na internetu, a posebice na Redditu uvjerena je u današnji dan kao onaj u kojem će biti predstavljen novi GTA. Oni idu u toliku krajnost da istražuju sve moguće i nemoguće glumce koji bi potencijalno mogli pružati svoj glas u igri, kopaju ugovore mocap studija s Rockstarom, pretražuju kriptirane poruke na forumima i u GTA Online te općenito idu u takve detalje koje je nama teško uopće poloviti, ali i koji imaju dodirne točke s današnjim datumom ili nekim približno skorim.

Ali kako bilo, jako jako brzo nas očekuje otkrivanje GTA VI. Bilo to danas, za 10 dana ili do kraja narednog mjeseca. Neka hype započne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano