Vijesti

Ne zaboravite – sutra igramo Resident Evil Resistance i Predator: Hunting Grounds

Resident Evil 3 Remake demo smo već prešli uzduž i poprijeko i moramo priznati da želimo još više Resident Evil u našim životima. To nešto više događa se već sutra kad ćemo moći svi zaigrati i isprobati Resident Evil Resistance otvorenu betu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenu betu (ako već niste) možete skinuti na Steamu, Xbox Liveu i PlayStation Networku. Beta počinje sutra 27.3. i traje sve do 3. travnja. Budući da je riječ o otvorenoj beti – besplatna je za sve igrače.

Što je Resident Evil Resistance?

RE: Resistance je besplatni co-op multiplayer mode za sve vas i nas koji ćemo kupiti RE3 Remake. Riječ je o asimetričnoj co-op multiplayer (1vs4) igri u kojoj četiri igrača zajedničkim snagama pokušavaju preživjeti i nadmudriti petog igrača koji igra u ulozi – Masterminda iliti glavnog, snažnog i opakog negativca.

Resident Evil 3 Remake (a s njim i RE: Resistance) izlazi već u petak, 3. travnja.

Predator: Hunting Grounds

Druga igra koju također igramo već od sutra u otvorenom testiranju je Predator: Hunting Grounds. Zanimljivo i Predator je isti tip igre kao Resident Evil Resistance što znači da ćemo zajedno s drugim igračima pokušati preživjeti i savladati moćnog neprijatelja – Predatora! Jasno, Predator je također pravi igrač.

U ulozi Predatora igramo u pogledu iz trećeg lica, dok igrači koji pokušavaju preživjeti i pobjediti Predatora, igraju u FPS pogledu.

Predator: Hunting Grounds Trial počinje sutra od 17 sati po našem vremenu, a igru možete igrati na PlayStationu 4 i PC-u preko Epic Games Storea. Dugo se vremena mislilo da je ovo PS4 ekskluziva, ali ipak igra stiže i na PC. Developeri su za betu omogućili i cross-play između platformi.

Beta će trajati dakle od sutra 27.3. 17 sati do 29.3. također do 17 sati. U trenutku pisanja teksta, nismo vidjeli da je omogućen pre-load bete. Puna igra izlazi 24.04.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano