FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (16.3. – 22.3.)

Doom Eternal. Ne znam uopće što drugo reći. Igra koju čekamo i koju su malo pomaknuli da ju ispoliraju konačno izlazi ovaj tjedan. Uz Mick Gordona, Doom Guy je spreman za prašenje dupadi demona i doslovno svega što mu se nađe na putu. Zadnji Doom je bio genijalan, očekujemo barem takav ili bolji naslov od ovoga.
Ostatak repertoara možda nije previše atraktivan, no uz Nioh 2 od prošlog tjedna niti ne treba biti. Uživajte u još jednom dobrom tjednu.

MLB The Show 20

SIE San Diego Studio i PS4 naslov? Pošto EA nije uključen u igru, možda nas čeka neka “normalna” simulacija sporta. Već od sutra spremno, pa svi ljubitelji ovog ne tako popularnog sporta mogu doći na svoje.

DATUM IZLASKA:

17.3.2020

PLATFORME:

PS4

R.B.I. Baseball 20

Najbolje da odmah i drugu baseball igru kupite. Čim vidim iOS, odmah njušim transakcije. Ali naravno, ne one u igri, nego u vašem novčaniku.

DATUM IZLASKA:

17.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, iOS, Android

The Division 2

Hoće li poznati Division spasiti Stadiu? Vjerojatno neće, ali vrijedi vidjeti. Ako posjedujete ovu “konzolu”, evo sada je bogatija za još jedan naslov. Fascinantno mi je koliko Stadia ima užasan store kada želite do neke informacije o igri. Isto tako kopam kada nešto izlazi i nisam se nešto usrećio s informacijama.

DATUM IZLASKA:

17.3.2020

PLATFORME:

Stadia

Animal Crossing: New Horizons

Nova i peta u seriji. Uz podršku 4 lokalna i do 8 online suigrača, ova real-time simulacija svakako je izvor zabave. Preživite, izgradite i uživajte prije svega. Uopće ne sumnjam da Nintendo isporuči sve što je potrebno da se svi skupa zabavimo.

DATUM IZLASKA:

20.3.2020

PLATFORME:

Switch

Doom 64

Za sve one koji ne žele igrati moderni Doom, dolazi port N64 verzije igre za vaše omiljene konzole. Možda najbolji uvod u nove naslove je da odigrate prvo one stare.

DATUM IZLASKA:

20.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC

Doom Eternal

Hoće li nam Bethesda konačno pokazati da nisu jedna od najgorih kompanija? Doom Eternal izgleda fantastično već dugo vremena, a soundtrack igre možda je i bolji od nje same. Doom Guy je spreman, spremite i vi svoje novčanike (nakon što kupite novi Doom) i uživajte u kidanju demona dok ne zaplaču.

DATUM IZLASKA:

20.3.2020

PLATFORME:

PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Phantasy Star Online 2 (Xbox One) – 17.3.2020
  • Shenmue III: Big Merry Cruise (PlayStation 4) – 17.3.2020
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close