FFA Focus

Daj mi da igram ovaj tjedan (17.2. – 23.2.)

U narednom nas tjednu očekuje poneki port, remaster i nešto DLC-a. Sve u svemu, moglo bi se reći da je slab, no barem jedan naslov svakako vrijedi odigrati – štovište, 2 u jednom. Bayonetta je svojevrsni vještičji DMC, dok Vanquish slovi kao dobra akcija – obje od Platinum Gamesa (NieR: Automata <3),. Topla preporuka za ovaj bundle.

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown već je zacementirao svoje mjesto među popularnijim pucačinama na PC-ju. Ovaj inovativni pristup online igranju suprostaviti će vas i vaše suigrače čudovištima koja ćete loviti i prikupljati “bounty” nagrade. Kako bi sve bilo još zanimljivije, čudovišta love i ostali igrači. Hoćete li im se suprostaviti ili se udružiti i podijeliti plijen?

DATUM IZLASKA:

18.2.2020. PS4

PLATFORME:

PC i XONE (od ranije), PS4

Bayonetta & Vanquish: 10th Anniversary Bundle

Ovo je stvarno vrijedan paket. 299kn, 2 jake igre, 1 remaster (tj. 2). Za sve koji su propustili 2 odlična naslova, prilika je super. Topla preporuka. Ako vrijeme dopusti, svakako ću se prisjetiti barem jedne.

DATUM IZLASKA:

18.2.2020

PLATFORME:

Xbox One, Playstation 4

Shenmue III: Story Quest Pack

Drugi u nizu produžetka priče dugoočekivanog Shenmua izlazi ovaj tjedan. Igra je pobrala dosta slabe ocjene, no za one koji misle pratiti dodatnu priču, ovaj tjedan je prilika. Javite kakvo je. Naprosto ne vjerujem da je nemoguće naći trailer – izgleda da ih stvarno nije briga.

DATUM IZLASKA:

18.2.2020

PLATFORME:

PC – Epic Store, Playstation 4

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Za Xbox One dolazi jedan od mnoštva Kingdom Hearts paketa: HD Remaster Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Kingdom Hearts χ Back Cover, animirani film. Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage,igra koja prati priču nakon Dream Drop Distanca, gdje se većina priče nastavlja nakon evenata Birth by Sleepa. Isti smo imali prilike ubosti za PS4 prije 3 godine, gdje sada pak imamo i neke nove pakete.

DATUM IZLASKA:

18.2.2020

PLATFORME:

Xbox One

Devil May Cry 3: Special Edition

Ako niste ugrabili đavla dok plače, spremite ga u svoj Nintendo i natjerajte ga.

DATUM IZLASKA:

20.2.2020

PLATFORME:

Switch

Ostatak repertoara kojeg nećemo dodatno objašnjavati:

  • Corruption 2029 (PC) – 17.2.2020
  • Hunt: Showdown (PlayStation 4) – 18.2.2020
  • Tony Stewart’s Sprint Car Racing (PC) – 21.2.2020
Oznake
Back to top button
Close
Close