FFA Focus

Je li ovo najbolji mjesec u povijesti videoigara?

Fantastičan mjesec bogat ogromnim i raznovrsnim hitovima koji će obilježiti godinu!

Često smo nostalgični i tvrdimo da su igre nekada bile bolje. Subjektivno možda jesu. Objektivno ne. Današnje igre nam omogućavaju interakciju bilo na grafičkom, zvučnom polju ili putem virtualne stvarnosti što nekada nismo mogli niti sanjati. Listopad je upravo mjesec koji pokazuje svu ljepotu igranja i izbora koji nekada nismo imali, a danas imamo. Teško da je ikada prije u manje od 30 dana nakrcano bilo ovoliko igara. Za vas smo pripremili i YouTube video popraćen komentarom o tome što sve stiže.

YouTube video!

https://www.youtube.com/watch?v=P87OHy3w1es

Rekli bi da je ključna riječ listopada – izbor! Mjesec je već započela fantastična Forza Horizon 4 koja je oduševila kritiku i igrače. Ako ne volite vožnju, a želite odigrati igru koja ima više od 70h sadržaja tu je dobro poznati Assassin’s Creed: Odyssey koji kako kažu se opako prbližio jednom Witcheru 3. Nemate toliko vremena, a želite nešto baciti brzinski sami ili s ekipom? Onda nemojte “fulati” novi Call of Duty: Black Ops 4 koji će srušiti sve rekorde prodaje zahvaljujući zabavnom battle royale Blackout modu.

Ako vas ni to ne zadovoljava, što kažete o izletu na druge planete i galaksije gdje možete odlutati daleko od problema i briga? Tu je onda Ubisoftov, Starlink: Battle for Atlas koji će zadovoljiti sve vas koji volite No Man’s Sky, ali tražite bolju priču i pravu kampanju za jednog igrača. Svi željni tučnjave, naravno virtualne, trebaju svakako baciti pogled na novi SoulCalibur VI. Ako i to nije dovoljno onda kao šećer na kraju dolazi jedna od najočekivanijih igara ne ove godine, nego općenito, a to je Rockstarov Red Dead Redemption 2 koji će obilježiti ovu generaciju konzola.

Ako ste samo letimčno bacili pogled na naš YouTube video ili ovaj tekst, jasno vam je da za svakoga ima ponešto. Veći je problem otkuda toliko vremena i novaca za sve ovo? Što vi planirate kupiti ili ste već kupili? Svaki dan u drugome svijetu. To je svijet videoigara danas i zato ih i volimo toliko. 

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close