FFA Focus

Ovo su igre koje igramo u 9. mjesecu. Čemu se najviše veselite?

Konačno i ljeto stiže svom kraju pa se svi zajedno možemo veseliti novoj sezoni velikih igara. Jesen započinjemo u velikom stilu. Sportske igre su već desetljećima predodređene na izlazak u ovom mjesecu, međutim, nas vesele nastavci velikih igara koje čekamo godinama i neka nova imena koja puno obećavaju..

Gears 5

Nastavak jedne od najnagrađivanijih saga u gaming industriji i najveća igra dosad u serijalu. Donosi pet modeova i dosad najdublju kampanju, ovaj put u ulozi Kait Diaz, a tu su i JD i Marcus Fenix.

DATUM IZLASKA:

6.9.2019.

PLATFORME:

PC, XONE

Final Fantasy VIII Remastered

Iako je bio pomalo neobičan kad je izašao prije 20-ak godina, zavoljeli smo ga zbog posebne priče i likova. 3. 9. Square Enix nam sprema remaster u HD rezoluciji.

DATUM IZLASKA:

3.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE, SWITCH

Borderlands 3

Serijal koji je izmislio loot-shooter žanr se vraća nakon ohoho godina, s novim likovima, novim sposobnostima i ponovno praktički neograničenim brojem oružja. Ako tražite nešto za igrati s prijateljima, ne tražite dalje od ovoga.

DATUM IZLASKA:

10.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

NBA 2K20

Voljeli bismo pričati pozitivno o još jednom 2K NBA nastavku, pa ćemo spomenuti unaprijeđenu obranu i socijalnu komponentu igre. S novom sezonom stižu i nove mikrotransakcije, ali i dalje se radi o must haveu za sve ljubitelje NBA.

DATUM IZLASKA:

6.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE, SWITCH

FIFA 20

Nastavak najpopularnije nogometne igre na planetu se vraća s novim licencama, boljom obranom, osvježenim Ultimate Teamom i novim modeom – Volta Football koji donosi dašak malog nogometa.

DATUM IZLASKA:

24.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE, SWITCH

eFootball PES 2020

Nije najpopularniji. Možda nije ni najbolji. A možda i jest. Uglavnom, vidjeti ćemo. Novi PES ove godine donosi novo ime, nikad veće promjene u gameplayju i ponešto novih licenci, od kojih ćemo istaknuti onu za Juventus koji je ekskluziva upravo za ovu igru.

DATUM IZLASKA:

10.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

Code Vein

Od Namca nam stiže još jedan RPG inspiriran Souls igrama, različit utoliko što je ovaj dizajniran u prekrasnom anime stilu. Osim animea, Code Vein od sličnih igara izdvaja i punokrvna coop podrška, pa ćete ovu igru moći igrati s još jednim prijateljem.

DATUM IZLASKA:

27.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

GreedFall

Visokobudžetna (ne kao Witcher ili Cyberpunk 2077) open world RPG igra smještena u fantasy svijet 17. stoljeća. Inspiraciju vuče iz The Witchera 3, ali i drugih RPG igara kao što su Dragon Age serijal, pa čak i posljednja dva Assassin’s Creeda.

DATUM IZLASKA:

10.9.2019.

PLATFORME:

PC, PS4, XONE

Oznake

6
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DensetsuFlipperZeroTuhySolid Snake Recent comment authors
novije starije popularnije
Tzereen

Code Vein i Catherine

Densetsu

The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Gears 5 i Code Vain. No, od navedenih, ovog mjeseca ću vrlo vjerojatno samo Zeldu zaigrati.

Solid Snake

Catherine.

Flipper

Gearsi 5 i GreedFall. 🙂

Tuhy

Border pod muss, a za Greedfall stvarno želim da ne razočara, baš mi se igra nešto takvo.

Zero

Gearsi 5 bi mogli biti dost dobri, konačno je đubretarski Microsoft dao i zeleno svjetlo za simultani izlazak na Steamu. Catherine je sigurna oklada.U biti složit ćemo se da je to sve samo upražnjavanje vremena do desetog mjeseca i Medievila te Trinea 4.

I Yakuze 4, naravno.

Povezano

Back to top button
Close
Close