Kolumne

FFA Sportski podcast – Epizoda #10: Bundesliga Specijal + Javljanje iz Münchena!

Korak po korak i došli smo do jubilarne 10. emisije našeg sportskog podcasta. Tema je Bundesliga, a jubilarnu emisiju smo obilježili tako da smo jednog od naših članova poslali na samu Allianz Arenu!

Bayern München je tek na 5. mjestu Bundeslige te Niki Kovaču gori pod nogama. Upravo taj pad Bayerna su iskoristili ostali klubovi pa tako Borussia Dortmund zauzima prvo mjesto te podsjeća nevjerojatno na onu Borussiu koju je Klopp vodio svojevremeno do naslova prvaka. Uz njih, sjajan nogomet prikazuju i Mönchengladbach, Leipzig, Frankfurt te Hoffenheim.

Što je dovelo do ovih radikalnih promjena na tablici Bundeslige? Zašto su svi navedeni klubovi pri vrhu, dok je prošlogodišnji drugoplasirani Schalke pri dnu? Hoće li se Bayern vratiti na stare staze slave ili se treba zahvaliti Kovaču što prije? Čitavu situaciju unutar Bundeslige analizira naš team u sastavu: Domagoj Starčević, Andrej Buvač i Niko Novosel, dok nam se kao reporter sa terena javlja Aleks Buvač i to ispred same Allianz Arene! Uživajte u novoj epizodi!

https://www.youtube.com/watch?v=VQtOFhgAND4&t

 

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close