Vijesti

22 godine star Quake II dobiva RTX remaster s ray tracingom

Ray tracing definitivno je najatraktivnija nova grafička odlika u današnjim igrama, reflektirajuće teksture u igrama koji ga podržavaju izgledaju fantastično realno, a upravo je Quake 2 jedna od prvih igara na kojima je Nvidia prezentirala novu tehnologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Quake 2 je savršena igra za takvo nešto, pa smo se dosad putem različitih prezentacija mogli uvjeriti kako 22 godine stara igra može dobro izgledati samo uz implementaciju ray tracinga, dok ćemo se u isto moći uvjeriti iz prve ruke od 6. 6.

Naime, iz Nvidie su objavili da su pripremili vlastitu verziju igre koja ne samo implementira ray tracing, već donosi i nove teksture oružja i pojedinih drugih površina. Remasterirani Quake 2 biti će besplatan prva tri levela za sve vlasnike RTX kartica, a ako već posjedujete igru na nekom digitalnom servisu, nadogradnju ćete dobiti besplatno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano