Vijesti

49 minuta Death Stranding gameplaya gledamo sutra, a Kojima otkrio da će pokazati pravu stvar

Nedostaje mi kurziv u naslovu jer ova riječ “pravu” zaslužuje biti napisana kurzivom. Ako urednik čita ovaj članak, onda sam ja na*ebao jer on kurziv ne voli, ali nije to poanta članka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kojima-san se raspištoljio po Twitteru pa nam tako stalno šalje nove informacije o tome što ćemo sutra navečer gledati. Gameplay stream je pomaknut za ranije što znači da od 08:30 sati po našem vremenu, imamo čast gledati 49-minutnu gameplay demonstraciju koja će nam otkriti puno toga i pokazati nam što ćemo igrati u studenom kad igra izlazi.

Kojima će pokazati 1/3 prve misije (ne jednu trećinu igre) gdje ćemo vidjeti i upoznati osnovne gameplay mehanike koje će nam maknuti mnoge upitnike i nepoznanice. Hideo je sam editirao čitavu stvar, pa neke animacije, iteme i mapu, nećemo vidjeti.

Ne zaboravite da sutrašnja demonstracija nije jedina jer već dva dana poslije, stiže novi gameplay u trajanju od 30 minuta. Mislimo da će mnogi nakon ovoga jednostavno stisnuti pre-order dugme.

Od Kojime ne očekujemo ništa manje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano