Vijesti

51000 kn za Ultra Limited Edition igre? Može, daj 5 komada!

I vrag plače koliko je ovo skupo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li ikada željeli zbariti sve cure u kvartu ili sokaku? Želite li imati najbolji kaput ikada za kojim će se okrenuti svatko? Želite li podići kredit za taj kaput? Ako je odgovor “DA” na bilo koja od ova tri pitanja onda imamo za vas odličnu vijesti. Šašavi Capcom odlučio je za sve ljubitelja Dantea i Devil May Cry serijala napraviti zaista ultra rijetku ediciju Devil May Cry 5 igre koja košta oko 51000 kn! Ono što ovu ediciju čini posebno nije nekakva figura, nego prava pravcata replika jakne koju nosi Dante u igri!

VIDEO VIJEST

https://www.youtube.com/watch?v=XEoUbpeebdw

Dante je jedan od najkarizmatičnijih likova u svijetu igara, a mi vam donosimo za što želite potrošiti novac ako ga imate. Nemojte ulagati u neki posao, već jednostavno kupite si jaknu i prošećite s njom na špici!

dante main

Ova ljepotica košta £6100 (što je oko 51000 kn i više), a ako nemate baš toliko novaca onda postoje i dvije jeftinije varijante. Nisu kao ovaj cool kaput, ali ako obučete i ovo izgledat ćete jako šik i moderno.

V main

Ovaj cool komad robe nije skup i ne košta 51000 kn, nego samo £4000 što je nekih cca. 34000 kn!  I zadnji komad robe (Nero edition), ako niste s ovim sretni a onaj originalni kaput vam je puno…! 

Nero main

Pa ovaj kaput je zapravo prilično lijep i koristan. Ima kapu i hrpu džepova i sve to za samo £5000 što je oko 42000 kn! Eto, sad znate što ćete nositi ove zime. Ako ipak ne želite jaknu nego samo želite zaigrati novi Devil May Cry, onda pričekajte do 8. ožujka 2019. kada igra dolazi na PS4, Xbox One i PC!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano