Vijesti

Activision je konačno pronašao muda i neće cenzurirati novi Call of Duty

Tako i treba. Konačno. Nakon cenzuriranja mnogih Call of Duty igara ne bi li se igra svidjela svima, Activision će pokazati muda. Nakon što su prvi put pokazali Call of Duty: Modern Warfare igra je zaista izazvala brojne reakcije. Treba reći da su većinom bile pozitivne, no naravno našla se hrpa igrača, i još tužnije medija, koja misli da je novi Call of Duty prebrutalan i previše realističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da šalje političku poruku. Pa, gospodo, naravno da to Modern Warfare serijal šalje. I u čemu je problem ako se nasilje rata prikazuje na način na koji ga Infinity Ward želi pokazati? Jer rat nije lijep. Rat je najveće zlo i ne raste cvijeće iz pušaka kad pucamo. Ne curi sladoled kad nekoga rane u ratu. Curi, nažalost, krv. I udovi tijela lete. Nažalost.

Naravno, nije dugo trebalo da se na Redditu i forumima, ali i člancima koje nećemo linkati, krene prozivati Infinity Ward da moderira nasilje u igri. Već smo se svi pobojali da će to Activision i zatražiti od IW, ali na sreću ovaj put neće. Iako su se javile informacije da Infinity Ward izbacuje neke mučne scene iz igre, oni to ne rade i neće napraviti. Čak se pojavila informacija da će čitava jedna misija u Londonu biti izbačena. No od toga ništa.

Iz Infinity Warda su obećali da njihova vizija ostaje u igri što pozdravljamo. Jer sve što smo dosad vidjeli, zaista upućuje na odličnu CoD igru. Možda čak igru kakvu nismo još dobili od doba prvog MW.

Dugo već godina nisu ovako pozitivna bila očekivanja za novu Call of Duty igru. Trailer koji vidite gore je gotovo na 30 milijuna pregleda i ima čak 498 tisuća “lajkova” i samo 16 tisuća “dislajkova” što je prilično pozitivno.

Normalno, ne uzimamo YT video kao referencu za pozitivu koja okružuje igru, već i ostatak foruma i drugih društvenih mreža ne obiluje tako negativnim komentarima što je za promjenu prilično dobro.

Call of Duty: Modern Warfare stiže na PS4, PC i Xbox One 25. listopada. I mala napomena za sve – suprotno mišljenjima koje smo pročitali i čuli, a ne znamo otkuda dolaze, igra neće koštati $80-100. Koštat će (standardna verzija) baš kao i sve druge igre $60, odnosno €60.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano