Vijesti

Activision je konačno pronašao muda i neće cenzurirati novi Call of Duty

Tako i treba. Konačno. Nakon cenzuriranja mnogih Call of Duty igara ne bi li se igra svidjela svima, Activision će pokazati muda. Nakon što su prvi put pokazali Call of Duty: Modern Warfare igra je zaista izazvala brojne reakcije. Treba reći da su većinom bile pozitivne, no naravno našla se hrpa igrača, i još tužnije medija, koja misli da je novi Call of Duty prebrutalan i previše realističan.

I da šalje političku poruku. Pa, gospodo, naravno da to Modern Warfare serijal šalje. I u čemu je problem ako se nasilje rata prikazuje na način na koji ga Infinity Ward želi pokazati? Jer rat nije lijep. Rat je najveće zlo i ne raste cvijeće iz pušaka kad pucamo. Ne curi sladoled kad nekoga rane u ratu. Curi, nažalost, krv. I udovi tijela lete. Nažalost.

Naravno, nije dugo trebalo da se na Redditu i forumima, ali i člancima koje nećemo linkati, krene prozivati Infinity Ward da moderira nasilje u igri. Već smo se svi pobojali da će to Activision i zatražiti od IW, ali na sreću ovaj put neće. Iako su se javile informacije da Infinity Ward izbacuje neke mučne scene iz igre, oni to ne rade i neće napraviti. Čak se pojavila informacija da će čitava jedna misija u Londonu biti izbačena. No od toga ništa.

Iz Infinity Warda su obećali da njihova vizija ostaje u igri što pozdravljamo. Jer sve što smo dosad vidjeli, zaista upućuje na odličnu CoD igru. Možda čak igru kakvu nismo još dobili od doba prvog MW.

Official Call of Duty®: Modern Warfare® – Reveal Trailer

Dugo već godina nisu ovako pozitivna bila očekivanja za novu Call of Duty igru. Trailer koji vidite gore je gotovo na 30 milijuna pregleda i ima čak 498 tisuća “lajkova” i samo 16 tisuća “dislajkova” što je prilično pozitivno.

Normalno, ne uzimamo YT video kao referencu za pozitivu koja okružuje igru, već i ostatak foruma i drugih društvenih mreža ne obiluje tako negativnim komentarima što je za promjenu prilično dobro.

Call of Duty: Modern Warfare stiže na PS4, PC i Xbox One 25. listopada. I mala napomena za sve – suprotno mišljenjima koje smo pročitali i čuli, a ne znamo otkuda dolaze, igra neće koštati $80-100. Koštat će (standardna verzija) baš kao i sve druge igre $60, odnosno €60.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close