Vijesti

Ako do sad niste kupili GTA V, a sad ga ne kupite onda nećete nikada! Skoro je pa džabe

Nema više opravdanja da si ne priuštite jednu od najboljih igara ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, mislim da vam ne moram puno pričati što je Grand Theft Auto serijal i kakva je igretina Grand Theft Auto V. Za GTA znaju svi, pa i oni koji u životu nisu igrali igre. Pogodite koja igra postaje isto toliko popularna? Ne smijemo spomenuti ime te igre jer Facebook publika nam poludi. Dobro, GTA je za TU igru – doktor. Uglavnom, htio sam vas samo obavijestiti da imate vremena do 15.12. kupiti Grand Theft Auto V Online Premum Edition za zaista povoljnih – 109,00kn! Sama igra vrijedi toliko, a ovaj bundle vrijedi puno više.

“The Criminal Enterprise Starter Pack” koji dobijete besplatno daje vam pristup najtraženijim online stvarima kao što su zemljišta i kuće, razna oružja, automobili koje bi inače platili da odvojeno kupujete preko $10,000,000! I kao da samo ovo nije dovoljno dobiti ćete dodatnih $1,000,000 za trošenje u GTA Online svijetu. Ovaj bundle možete kupiti na PlayStation Storeu klikom na link! Za 109kn čekaju vas mjeseci zabave.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano