Vijesti

Ako kupite Xbox One S, možete dobiti igru Destiny 2 potpuno besplatno

Microsoftova marketinška kampanja ovakve vrste bi mogla potaknuti prodaju njihove konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se uopće mogao natjecati sa Sonyjem koji vrlo jako oglašava Destiny 2 za PlayStation 4, Microsoft nudi primamljivu ponudu. Ako kupite Xbox One S sa Microsoft Storea, dobit ćete na odabir 2 igre besplatno među kojima je i Destiny 2.

Xbox One S od 500GB se trenutno prodaje po cijeni od 249$ u 3 kombinacije u kojima se nudi po jedna besplatna igra (Gears Of War 4, Battlefield 1 i Forza Horizon 3 bundle). To znači da kupovinom konzole koja sadrži već jednu od te prethodno spomenute 3 igre kao bundle dobivate pravo na dodatne dvije besplatne igre (u koje će biti uključeni nadolazeći naslovi kao Destiny 2 i Madden 18). Konzola i 3 besplatne igre za 249$? Čini se kao odličan deal!

Ukoliko vam se ne sviđa Microsoft Store, Microsoft će nuditi ovu opciju na Amazonu, Best Buyu i ostalim retailerima. Samo ovoga puta je moguće dobiti samo jednu besplatnu igru, a ne dvije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano