Vijesti

Ako volite igre, u ponedjeljak od 20 sati budite pred ekranima

Pitate se zašto? Razlog je vrlo jednostavan. U ponedjeljak od 20 sati ćemo vidjeti više premijera igara i gameplaya, nego što smo vidjeli čitave godine, a posebno kad usporedimo s E3-om ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geoff Keighley će voditi show koji će biti prepun novih stvari. I opet ćemo ponoviti – gameplaya.

Kao što znate, idući tjedan kreće Gamescom, a bolju uvertiru u sajam nismo mogli tražiti. Opening Night (kako se show zove) pokazat će premijere novih igara, ali isto tako biti će otkriveni ekskluzivni gameplay prikazi Modern Warfare kampanje, biti će prikazan Need for Speed Heat gameplay, Gears of War 5 će također dobiti gameplay prikaz kampanje i Horde modea.

Hideo Kojima će predstaviti i pokazati Death Stranding gameplay, a originalni kreator Halo serijala i Master Chiefa će također pokazati po prvi puta gameplay iz igre na kojoj radi, a za koju svi tvrde da izgleda genijalno. Igra se zove Disintegration.

Predator: Hunting Grounds će također dobiti premijerni gameplay, a Geoff je potvrdio da će i netko iz PlayStationa biti gost.

Gamescom će tako ove godine debelo nadmašiti E3 2019 koji je bio prepun CGI trailera bez gameplaya. Pazite, ovo je samo sve uvod jer mnoge kompanije će pokazati igre i gameplay neovisno o ovome showu.

Ako vam se pak ne da gledati ili ne možete zbog posla i drugih stvari, naravno da ćete moći čitati i gledati sve kod nas na portalu. Jedva čekamo ponedjeljak…ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali kad je tako.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano