Vijesti

Aktualni prvak Formule 1 pojavit će se u Call of Duty: Infinite Warfare

Lewis Hamilton novo je lice u nizu poznatih osoba koje su posudile svoj lik ne bi li se privuklo što više igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Spacey i Kit Harington (aka Jon Snow) recentni su primjeri dovlačenja poznatih faca u COD franšizu, pa ne čudi što je angažiran i vozač i aktualni prvak Formule 1, Lewis Hamilton. Tako se nastavlja tradicija serijala kojom se želi privući pažnja igrača, a tek treba vidjeti čeka li nas još koje iznenađenje.

 

 

Vijest je na svojem Twitteru objavio sam Lewis Hamilton, iako će se tek otkriti u kojoj mjeri će sudjelovati u priči kampanje za jednog igrača.

“Odrastao sam uz Super Mario u kojem je već tada grafika bila zastarjela. Nevjerojatno je koliko daleko su otišle video igre. Sudjelovanje u COD-u je bilo odlično iskustvo i velika je čast biti dio ove igre. Već godinama sam obožavatelj”, rekao je Lewis.

Prema njegovim riječima, pojavit će se u šest različitih scena, a zanimljivo je da Hamilton neće biti jedina sportska zvijezda u Call of Duty: Infinite Warfare – pridružit će mu se i MMA borac Connor McGregor.

Call of Duty: Infinite Warfare izlazi 4. studenog za PS4, PC i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano