Vijesti

Amazon je potvrdio: Watch Dogs Legion ćemo u Londonu igrati s bilo kojim NPC-em

Već neko vrijeme iz različitih izvora stižu informacije da će novi Watch Dogs biti smješten u London, to je indirektno potvrdio i sam Ubisoft naknadnom izmjenom kraja Watch Dogsa 2, a sad je i Amazon objavio iste informacije na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajno ili ne (mi smatramo da takve stvari nikad nisu slučajne), objavljeno je brdo informacija o igri. One su sad uklonjene, međutim, listing je bio dovoljno dugo online da se posnime dokazi.

Brexit će imati veliki utjecaj

Novi Watch Dogs tako neće nositi redni broj 3, već podnaslov Legion. Biti će smješten u London nakon “Brexit” koji je, očito, imao izniman utjecaj na grad. “Društvo, politika i tehnologija izmijenili su sudbinu grada” – stoji u opisu igre.

Najzanimljivije od svega je dio opisa u kojem stoji da možemo igrati u ulozi svakog NPC-a na ulici. Svaki NPC ima svoje vlastito generirane animacije, linije teksta i osobine. To definitivno ne znači da nećemo imati glavnog lika s kojim ćemo igrati, iznimno nevjerojatno bi bilo da igra nema svoje “glavno lice”, već ćemo vjerojatno neke od misija moći igrati kao NPC-evi s ulice.

Navodno je igra odgađana u nekoliko navrata upravo zbog tog segmenta igre, jer radi se o velikom tehničkom poduhvatu. Kako bilo, sve ćemo znati u ponedjeljak u 22 sata kad će Ubisoft na E3 prezentaciji predstaviti sve svoje adute.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano