Vijesti

Američki IGN najavio “vlastiti E3”; očekujte hrpu prikaza next-gen naslova

Znamo svi da je korona virus odgodila sve veće i manje priredbe, a jedna od njih je i E3. Također, od ranije je poznato kako Sony ne bi svakako bio na E3-u. Zato su trebali biti gotovo svi drugi, odnosno 3rd party developeri koji jedva čekaju pokazati svoje igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki IGN se mudro sjetio kao vodeći i najveći globalni portal za zabavu napraviti svoj vlastiti show koji će gledati hrpa, hrpa gledatelja, a na kojem će 3rd party studiji pokazati svoje next-gen igre.

IGN’s global coverage spans 112 countries and 25 languages and aims to ensure that fans can enjoy this incredible digital experience regardless of what device or platform they use.

With the next generation of console gaming kicking off later this year and gamers eager to learn more about what games they’ll be playing on their new hardware, our online event will be a key moment for publishers and developers to connect with the audience worldwide.

IGN je potvrdio već neke od velikih izdavača koji će po prvi puta prikazati svoje next-gen igre, među kojima su: 2K, Square Enix, SEGA, Bandai Namco, Amazon, Google Stadia, Twitter, Devolver Digital, THQ Nordic.

Ovaj spisak nije nikako konačan jer će u idućim tjednima IGN potvrditi još druge izdavače koji će promovirati svoje naslove jednom kada krene “Summer of Gaming” priredba.

Šuška se čak da će biti prisutni i Ubisoft, Activision i još neke veće ribe.

Ne očekujte tu PlayStation (iako je teoretski moguće) jer vjerujemo da će i Sony, ali i Microsoft imati svoje vlastite digitalne priredbe.

Summer of Gaming održava se u lipnju, a konkretan datum tek moramo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano