Vijesti

Anthem dobio novi trailer kojim je privukao našu pozornost

Naš svijet, moja priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Electronic Arts i Bioware su izbacili novi foršpan za nadolazeći Anthem u kojemu pokušavaju objasniti odnos zajedničkog dinamičkog svijeta i osobne priče likova.

Na ovaj način će svatko dobiti vlastito unikatno iskustvo igranja, jer kombinacija odluka koje igrač donosi tijekom igranja, skupinom prijatelja ili poznanika s kojima istražuje opasni svijet Anthema, te načinom na koji se pristupa pojedinim zadacima i misijama bi trebalo donijeti raznovrsnost.

Ako se igrač odluči na kooperativno igranje do 4 igrača, onda je to zajednički svijet s osobnom pričom koja se kroji i razvija s obzirom na naše odluke. Svijet izgleda fantastično, od predivnih zelenih dolina, do mračnih ruševina i potopljenih špilja. Prikazana je i utvrda Tarsis, trgovačko mjesto u kojemu ćemo uzimati razne misije, unaprjeđivati naše Javelin odjelo, razvijati odnose između likova i određivati put naše priče.

Dakle, Anthem je u konačnici multiplayer igra, igra koja zahtjeva stalnu internet konekciju i koja će posjedovati bogatu ponudu raznih kozmetičkih dodataka i predmeta, što bi Tarsis moglo pretvoriti u stvarno trgovačko središte u kojemu se vrti stvarni novac.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano