Vijesti

Anthem izgleda nemoguće dobro u novom traileru

Predivno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su do danas svi spavali zimski san, BioWare nije mirovao preko blagdana. Kako i bi kad uskoro izlazi Anthem, a već 25. siječnja dolazi “VIP” demo za sve igrače koji prednaruče igru. Za sve vas koji još niste siguni želite li igrati Anthem javni demo dolazi već 1. veljače. Posljednjih 6-7 mjeseci vodeći ljudi BioWarea odgovaraju svaki dan na pitanja znatiželjnih igrača, a vidjeli smo već i 3 dugačka gameplay streama gdje smo saznali puno o igri. Nekolicina nas bila je dio i alpha testiranja o kojem ne smijemo pisati, nego samo možemo reći da smo željeli još više igrati.

Koja grafika!!

Upravo grafički potencijal je ono što prvo upada u oči u novom prikazu. Trailer zapravo slavi suradnju Nvidia-e i Anthema. Anthem će naime implementirati AI-based antialiasing DLSS tehnologiju. Anthem trailer premijerno je prikazan tijekom Nvidia prezentacije na kojoj su pokazali kako Anthem izgleda, vjerujemo na jednom high end računalu jer ovo što sad vidite definitivno izgleda predivno. Ne znamo koja će konfiguracija biti potrebna za ovakvu ljepotu. Uostalom, pogledajte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=yJo19lIZWJY

Ako vam nije dosta Anthema i želite još više gameplaya onda će vas zanimati novih 15 minuta čiste akcije gdje možete vidjeti nove specijalnosti i moći Javelina. Jedva čekam(o) Anthem. Datum izlaska pune igre 22.2.2019., a igra dolazi na PS4, Xbox One i PC.

https://www.youtube.com/watch?v=ye3aF_eNtUQ

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano