Vijesti

Anthem je stigao na EA Access i to u najjeftiniji razred

EA Access sadrži dva razreda pretplate. Prvi, odnosno jeftiniji se plaća 5 dolara mjesečno i rezerviran je za nešto manje popularne igre, dok onaj skuplji, od 15 dolara mjesečno sadržava apsolutno sve dostupne EA igre. Uključujući primjerice i FIFA-u 20 jednom kad ona izađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od danas, Anthem kao relativno propala igra stiže u ovaj niži razred pretplate, pa ga možete igrati bez dodatne naknade ako ste EA Access pretplatnik na PC-ju, PlayStationu 4 ili Xboxu One.

Anthem Demo 20190203190006
Izgleda prekrasno, ali nažalost ostalo je samo na tome.

Kako je naveo naš Filip u recenziji, Anthem je propustio poentirati na višestruko polja, ali i dalje može pružiti sate zabave onima koji vole ovakav tip loot shootera. U recenziji smo također predvidjeli ogroman potencijal igre kroz kasnije nadogradnje, koji se nažalost ipak dosad, od veljače, nije ni približno ispunio, pa je dojam da su se i BioWare i Electronic Arts okrenuli nekim drugim projektima.

Kako bilo, sad igru možete isprobati za male novce, a ako ste već EA Access pretplatnik, ništa vas ne košta i definitivno ćete pronaći barem nekakvo zadovoljstvo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano