Vijesti

Anthem najprodavanija igra u veljači, a Nintendo Switch nastavlja i dalje uništavati konkurenciju

Stigli su NPD rezultati za veljaču i najveće svjetsko tržište igara što je kao što znate Sjeverna Amerika odnosno SAD. A ako ste se ponadali da će BioWare propasti jer Anthem nije najbolja igra, onda se varate.

Anthem je bio najprodavanija igra u veljači, druga najbolja launch igra u smislu prodaje za BioWare nakon Mass Effecta 3 i trenutno druga najprodavanija igra godine iza Kingdom Heartsa III.

Dakle, možemo reći da je već sada BioWare zaradio dobru lovu i Anthem nije “fail” u prodajnom smislu iako treba reći da je baza Anthem igrača drastično opala zbog nedostatka sadržaja.

Veliki pad prodaje konzola, ali Nintendu ide nikad bolje

Prilično jasan indikator da tržištu trebaju nove konzole je već drugi mjesec veliki pad prodaje hardvera. Iako je veljača bila krcata hit igrama, očito nije mogla pobuditi veću kupnju novih konzola.

U odnosu na isti period prošle godine, ukupna prodaja hardvera pala je za velikih 12%. Da Nintendo Switch ne ruši rekorde prodaje, pad bi bio još značajniji. Nintendo je prodao daleko najviše konzola u veljači i samim time je i zaradio najviše love.

PlayStation 4 i Xbox One se bliže polako kraju, a s obzirom na pad prodaje investitori neće biti sretni trenutnim stanjem i padom prodaje već drugi mjesec od 12% što nije malo.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Emilijo Recent comment authors
novije starije popularnije
Emilijo

Crackdowngrade 3 niti u Top 20.

Povezano

Back to top button
Close
Close