Vijesti

Apex Legends uskoro stiže i na mobitele

Logičan potez, zar ne? Kad mogu hrpu novaca zarađivati na mobilnim platformama Fortnite, a posebno PUBG onda to može i Apex Legends. Igra je po mnogima bolja od ove dvije spomenute i u svakom slučaju smo sigurni da će biti veliki uspjeh za Respawn i EA na mobilnim platformama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EA je imao svoj sastanak s investitorima, pa smo saznali tako da stiže i novi NFS na jesen, ali jako je bitan podatak da Apex i Anthem ne mogu zadovoljiti apetit EA i njihovih ulagača, stoga EA i Respawn gledaju kako što prije Apex Legends ubaciti i na mobilne platforme, ali i na tržište Kine.

Točan datum izlaska na mobitele ne znamo, ali vjerujemo da igrači neće morat predugo čekati. Potvrdili su to sami developeri i EA koji “agresivno” rade na prebacivanju igre na mobilnu platformu.

Između redaka ako čitate, EA i investitori nisu sretni s novcem i zaradom u prvom kvartalu i neće gubiti puno vremena jer jednostavno to ne smiju.

A što je s “velikim” Apexom?

Svi vi koji još uživate u Apexu, ne morate brinuti jer dolazak mobilne verzije ne znači da će “glavna” verzija igre patiti ili da će se Respawn okrenuti mobilnom portu. Ekipa i dalje marljvo radi na poboljšanju igre, ali i novom sadržaju za Sezonu 2 koja bi prema najavama trebala biti zaista puno, puno bolje od prve Sezone koja je bila veliko razočarenje za igrače i upravo je zbog toga igra izgubila jako puno svoje baze.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano