Vijesti

Assassin’s Creed Odyssey ima ozbiljan problem – kokoši maltretiraju igrače

Preko ovoga se ne može preći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je izgleda preuzeo nepopularne mehanike iz Far Cry serijala i ukomponirao ih je u novi Assassin’s Creed Odyssey. Naime, u Far Cry serijalu imali smo posla s različitim beštijama. Ok, u početku je u jednom FC3 bilo zanimljivo ući tu i tamo u okršaj s aligatorom ili medvjedom, ali nakon nekog vremena bi i to dosadilo, odnosno, usporavalo bi tijek igre.

Jedan Far Cry 4 je otišao korak dalje s onim dosadnim orlovima koji su se nasumično zabijali u nas, a Far Cry 5 je otišao najdalje s prokletim puranima u selima. Tko nije zbog njih odustao od igre, taj ju je vjerojatno završio, a zatim onda i platinirao.

Oct_8_14_12_15.jpg

“Ti ćeš meni da sam kokoš?? Gusko jedna.”

No vratimo se mi na Assassin’s Creed Odyssey koji je izgleda preuzeo iste mehanike. I to u vidu kokoši. Bez obzira odabrali vi igrati s Alexiosom ili Kassandrom, kokoši po selima će vas jednako mrziti. Da je to postao veliki problem dokazuje sve više postova, videa i slika s društvenih mreža.

Naime, kokoši će vas u igri napadati često i to u gotovo neprekidnim valovima. Nemojte se zamjeriti jednoj kokoši, jer će vas na zub, odnosno na kljun uzeti svaki kokošinjac unutar sela. Kad vidite da čak i kokoši u igri iznad glave imaju svoj “level”, onda znate da ste muškom spolovilu.

https://www.youtube.com/watch?v=G3jLMpzd7qk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano