Vijesti

Assassin’s Creed: Odyssey omogućit će vam bavljenje najstarijim svjetskim zanatom?

Curi na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo vam priznati nešto. Po najavi novog Assassin’s Creeda podnaslova Odyssey, bili smo jako skeptični. Ubisoft se nakon godine pauze nakon koje smo dobili fantastični Origins ponovno vratio izdavanju serijala na godišnjoj razini. Prvih nekoliko gameplay prikaza također nisu previše obećavali, odnosno bili su preslični onome što smo vidjeli u Originsu. Sve je upućivalo na još jedno brzo zasićenje serijalom baš kad smo počeli ponovno uživati u istome…

Mašinerija u pogonu

… srećom po sve nas, posljednjih nekoliko gameplay prikaza i svi detalji koji izviru na vidjelo o igru od koje nas dijeli svega tjedan dana (5. listopada) spustili su naš gard pa tako sad jedva čekamo uskočiti u čizme jednog od dvoje protagonista koje će nam igra ponuditi.

Upravo nešto vezano uz njih razlog je pisanja ovog članka, a za isti možemo zahvaliti redditoru „1992vapor“ koji se potrudio iz nekoliko prikaza izvući dva zanimljiva detalja. Naime u slučaju da igrate kao Kassandra bit ćete u mogućnosti spavati s ljudima za novac. Barem je tako „1992vapor“ zaključio iz dostupnog video materijala, da bi ga jedan drugi član, imena „everadvancing“ opovrgnuo činjenicom kako će isto biti moguće učiniti isključivo u sklopu jedne od misija koje nas očekuju, a sve kako bi ostvarili nešto potrebno za svršavanje iste. Bilo kako bilo, novi Assassin’s Creed u jednom će vam trenutku ponuditi da zaradite „nešto“ pomoću svog tijela.

“Primaš li Amex?”

Ali to nije sve, u slučaju da odaberete igrati kao Alexios, bit ćete u mogućnosti zadovoljavati druge, ženske NPC-ove. I to naravno ništa za džabe, već ćete za to biti prigodno nagrađeni isplatom u vidu igrine valute. Za ovo još nitko nije iznio činjenicu kako se radi isključivo o događaju u jednoj od misija, pa opcija bavljenja najstarijim zanatom za zaradu u Assassin’s Creed Odysseyu i dalje stoji dok netko drugi dokaže suprotno. Već je po samoj najavi igre rečeno kako će u igri biti dostupne romanse, ali ovo je ipak drugi par cipela.

http://i.4cdn.org/v/1538095491609.webm

http://i.4cdn.org/v/1538097119271.webm

Na gore postavljenim linkovima možete pogledati kako sve izgleda u akciji.

Nikad nismo igrali ovako „hardcore“ AC

Još jedan od zanimljivih detalja koji je isplivao nedavno je i taj da će vam u određenim misijama igra sakriti „kompas“ na mapi, odnosno likovi će vam dati instrukcije putem dijaloga gdje morate ići, a na vama je da se snađete sami. Sve to rezultirat će prirodnijim razvojem priče i questova u igri, a mi svakako pozdravljamo odluku da nas igre ne vuče konstantno za ruku. Naravno, jednom kad dođete do lokacije i nađete točnu lokaciju, igra će je označiti na mapi, ali na vama je da prvo odradite teži posao. Oni koji su igrali Spider-Mana znat će kako isti tip misija funkcionira, jer upravo je jedna od manjih sporednih priča imala isti način rješavanja sporednog sadržaja.

Sve to, ali i još mnogo više čeka nas već idući tjedan kad spremamo kofere i krećemo na put u Antičku Grčku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano