Vijesti

Atlas of Worlds je nova ekspanzija za Path of Exile

Mnogo dodatnog sadržaja za duži životni vijek igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grinding Gear Games je ostvario ogroman uspjeh za svojim akcijskim hack&slash RPG naslovom Path of Exile. Igra je u potpunosti besplatna i jedini pravi konkurent Blizzardovom Diablu 3, a najavljena ekspanzija nastoji privući nove igrače, te veteranima pružiti dodatan sadržaj i stotine sati zabave. Atlas of Worlds će izaći 2. rujna, te u potpunosti mijenja trenutni endgame koji je implmentiran u igru.

Koristeći generator mape i crafting sustav, igrači će sami mijenjati svojstva kreiranih mapa i sadržaja koji se nalazi u njima. Istražujući Atlas možete osvojiti mogućnost dodavanja raznih modova i nadogradnje mapa, a eskpanzija nudi 30 novih područja, 19 novih boss borbi i ljepši izgled starijih mapa. Kako ne bi sve bilo samo kozmetičke prirode, Grinding Gear Games je implementirao priču iza svake nove lokacije kako bi stvorili jedan veći povezani sadržaj. Povećana je težina igranja, pa će sadržaj na rubovima mape nuditi izazov do levela 28, a samo središte mape uključuje sadržaj levela 86 sa glavnim boss borbama.

Mape se mogu nadograđivati sadržajem i težinom igranja, što predstavlja idealan scenarij za raznolike grind pohode kako bi se pronašla bolja oprema za vašeg lika i njegove sljedbenike. Path of Exile je doživio veliki napredak u izvedbi, te se sada izvodi dvostruko bolje sa mnoštvom neprijatelja na ekranu u isto vrijeme.
https://www.youtube.com/watch?v=92SpXUJEIVs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano