Vijesti

Autori Bulletstorma i Painkillera rade u suradnji sa Square Enixom na novom AAA projektu

Dobre vijesti za sve ljubitelje studija People Can Fly, ekipa je krenula u nove radne pobjede! Square Enix je najavio partnerstvo s talentiranim poljskim studijem People Can Fly na zasad neimenovanom visokobudžetnom projektu. Kao posljedica ove suradnje, People Can Fly je otvorio brojna nova radna mjesta koja samo čekaju da se popune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O novoj igri se ne zna mnogo, osim da neće biti na E3 te da dolazi na konzole i PC. Nije poznat čak niti žanr. Lee Singleton, čelnik londonske podružnice Square Enixa izjavio je kako s PCF rade na igri koju “svi žele igrati”.

People Can Fly je poznat po kreiranju Painkiller serijala, radili su zajedno s Epicom (koji je čak i preuzeo vlastništvo nad studijem tijekom tri godine, počevši od kraja 2012, pa sve do sredine 2015.) na više Gears of War igara, uključujući i portu originalnog Gears of Wara za PC.

Međutim možda i najznačajniji naslov ovog studija je Bulletstorm, koji je nedavno dobio i prerađenu verziju Bulletstorm: Full Clip Edition za PC i konzole.

S obzirom da Bulletstorm nije bio komercijalni megahit, možda dočekamo novu igru koja će još jednom pokazati vrijednost ovog studija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano