VijestiZanimljivosti

Baniran je s Twitcha zbog Hitler skina

Ako pratite Twitch scenu možda ste čuli za streamera Anomalyja. Čovjek ima preko milijun followera, a čak ako ga i ne pratite, mogli ste čuti za njega zbog nekih ekscentričnih radnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, prošle godine je streamao PUBG s tamnoputim likom obučenim u zatvorenički skin. Samo po sebi to bi bilo glupo smatrati rasizmom, međutim, kad je popraćeno salvama smijeha, jasno je na što streamer aludira. Za to je dobio mjesec dana bana.

Dočekali su ga na nož

Posljednjih godinu dana, od kad mu je istekla suspenzija, Anomaly je bio relativno miran i provokacije su bile s predumišljajem u granici tolerancije, međutim, u ponedjeljak je napravio veliku grešku. A iz Twitcha su samo čekali. Dvije sekunde bilo je dovoljno za ban.

Naime, streamao je Minecraft i nakon što je otvorio inventory vidjelo se da ima Hitlerov skin. “OMG imam pogrešan skin” zaprepašteno je uzviknuo nakon što je instinktivno gotovo odmah zatvorio inventory, a zatim se nastavio smijati sam sebi.

Dakle, Anomaly je u svoje slobodno vrijeme igrao s Hitler skin modifikacijom, da bi istu zaboravio zamijeniti prije streamanja. To je bilo dovoljno da ga netko od gledatelja prijavi i više nego dovoljno ekipi iz Twitcha koja ga je jedva dočekala na nož. Pazite što radite na Twitchu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano