Vijesti

Batman igru razvija Warner Bros. Montreal?

Ovo je zamalo prošlo svima ispod radara, a vrlo lagano je moguće da smo saznali novi naslov Batman igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako to obično bude kad se koncentrirate na objave Rockstedya od kojeg smo se nadali da će na TGA 2018 objaviti rad na Superman igri. Kao što znate od toga ipak ništa, pa se i dalje pitamo na čemu onda Rocksteady radi? Jer novi Batman isto nije u pitanju. A svi mi koji volimo Batman i Arkham serijal čekamo još od Batman: Arkham Nighta novu Batman igru. Možda, baš možda želju i glad za novim Batmanom nam ispuni Warner Bros. Montreal koji potencijalno radi na novoj Batman igri, točnije šuška se da je naslov Batman: Court of Owls. 

Tajno društvo i Twitter objava

Ako ne pratite svijet DC junaka i stripova, onda vam možda ime “Court of Owls” ne znači puno, ali je jako dobra podloga za igru. Riječ je o tajnom društvu/kriminalnoj grupi koja djeluje u Gothamu, a jedini cilj je zavladati životima građana Gothama. Što je najgore ista grupa otima djecu iz cirkusa i od njih stvara profesionalne ubojice zvane “Talon.” Bilo tko stane njima na put ubrzo bude mrtav. Nadamo se ne i naš Batman. Kao što vidite podloga za solidnu priču je tu, a Warner Bros studio nije novak u Batman svijetu jer ako se sjećate oni su radili na Batman: Arkham Origins igri.

Kao što vidite, logo neodoljivo podsjeća na “Court of Owls” simbol, a mlada dama sa slike je asistent producenta koja se pohvalila da je zahvalna na teamu koji marljivo i teško radi na novom projektu. Neki čak tvrde da je ovo vezano za možda i za Harry Potter igru, ali većina misli ipak da je Batman u pitanju. Kao i sve glasine, uzmite sve s dozom skepticizma, ali sve je moguće. Rocksteady kao i Warner Bros. neće biti prisutni na TGA priredbi. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano