Vijesti

Battle Royale stiže u Modern Warfare: 200 igrača, misije, 1v1 mečevi za povratak iz mrtvih…

Popularni dataminer Senescallo koji se dokazao na Call of Duty igrama otkrio je detalje o battle royale modeu u novom Call of Duty: Modern Warfareu, a koje je iskopao iz samog koda igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kodu igre Sanescallo naišao je na čitav niz detalja, a najzanimljiviji je onaj gdje stoji informacija kako bi BR mode trebao podržavati čak do 200 igrača. Navedene su solo, duo i squad playliste, a tu je i novi sistem oživljavanja koji zvuči strašno zanimljivo.

Vraćanje iz mrtvih

Na mapi će se moći pronaći Respawn Token s kojim ćemo moći ponovno vratiti u igru prijatelja iz teama. Kolega će se stvoriti u svojevrsnom zatvoru, gdje će svoju šansu za povratak u igru tražiti u 1v1 dvoboju s drugim povratničkim igračem.

Pronađene su informacije i o misijama koje će se moći obavljati unutar BR runde u zamjenu za vanserijski loot. Misija starta pronalaskom tableta, a igra će nam davati zadatke tipa eliminacije određenog igrača, podizanje zastave na određenoj točki, svojevrsne utrke…

Sanescallo je otkrio još masu ostalih informacija iskopanih iz koda, a ima ih toliko da bismo ovdje trebali pisati 3 dana da ih sve objasnimo. Pa bacite oko na Reddit i uživajte. Ako samo polovica ovoga pronađe svoje mjesto u BR modeu jednom i ako on izađe, čeka nas BR iskustvo kakvo nije pružila još nijedna druga igra dosad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano