Vijesti

Battlefield 1 dobio novo tajno oružje s fantastičnim animacijama

DICE je ubacio posljednji Easter egg u svoj popularni WW1 shooter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battlefield serijal je itekako poznat po svojim detaljnim Easter eggovima koji su uvijek bili zanimljivi s posebnim nagradama. Bilo da se radi o megalodonima ili o najavi Battlefielda V, svaki Easter egg je dosad uvijek okupio Battlefield igrače u potrazi za rješenjima kako bi razotkrili nove tajne.

Budući da se polako bliži izlazak Battlefielda V, DICE je ubacio posljednji Easter egg koji nam donosi poseban Peacekeeper revolver koji možete oktljučati za multiplayer. Developeri su već poznati po detaljnim, ali i onim tajnim reload animacijama za svoje BF igre, pa je tako i Peacekeeper dobio uistinu fantastične animacije.

Ekipa iz BFEE (Battlefield Easter Egg Community) je odradila sjajan posao u pronalaženju svih tajni, a čitav postupak otključavanja možete pogledati u detaljnom videu od JackFragsa. Imajte na umu da je sam proces dosta dugačak i da je potrebno odraditi neke prijašnje Easter eggove za otključavanje Peacekeepera. Sve možete saznati u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=pK6vqvhOx-k

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano