Vijesti

Battlefield V 5v5 mode je otkazan

Battlefield V je, subjekitvno, najbolja Battlefield igra dosad. Ali samo po pitanju napucavanja. Oružja leže bolje nego ikad, balans je odličan, napucavanje nikad nije bilo bolje…

Tuga je stoga još i veća jer i 10 mjeseci nakon izlaska, “petici” nedostaje kvalitetnog sadržaja i dubine. Prvenstveno tu mislimo na bolje mape i kompleksnost, odnosno pojednostavljenu nadogradnju oružja.

Naknadno ubačeni Battle Royale mode Firestorm je, realno gledano, podbacio, pa smo s oduševljenjem dočekali vijest kako DICE razvija kompetitivni “5 protv 5” mode i nekolicinu mapa dizajniranih za potrebe istog.

Ipak stižu nove mape

Međutim, upravo je stigla izjava kako je mode otkazan. Kažu iz DICE-a kako je to bila teška odluka, ali i nužna kako bi se dodatno unaprijedila bazna igra i popravili neki od bugova koji su još uvijek prisutni.

Ipak, na putu su dvije nove mape fokusirane na pješadiju, a koje bismo trebali igrati do kraja mjeseca. Također, u rujnu ćemo dobiti i redizajniranu Metro mapu iz BF3, prilagođena vremenu i settingu “petice”. Konačno, s nadogradnjom koja bi trebala stići do kraja mjeseca bismo trebali dobiti i mogućnost prelaska 50-og ranka i novi maksimum trebao bi biti čak 500.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close