Vijesti

Battlefield V battle royale mapa je ogromno, ogromno “čudovište”

Kad pričamo o Battlefieldu V i općenito o serijalu, veličina nije problem. Ima se čime BF serijal pohvaliti. Problem je više sadržaj, ali to je tema za drugi članak ili jednostavno našu recenziju koju možete pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Firestorm vratiti život u Battlefield V tek ćemo vidjeti, ali zasad što je DICE pokazao zvuči obećavajuće. Pitanje je samo koliko je zapravo Firestorm veliki odmak od klasičnih modeova koje možemo igrati u BF serijalu i jesu li jedan život koji imamo i 3 kategorije loota dovoljni da biste kupili igru samo zbog Firestorma?

Nikad veća mapa

Firestrom mapa je definitivno čudovište među mapama. Ogromna je. Možda i prevelika jer na njoj će biti 64 igrača. OK, tu su i vozila, ali mapa je baš jako, jako velika. Hamada je jedna od najvećih mapa u BFV, a ova Firestorm mapa je od nje veća čak 10 puta.

Ovo je dosad najveća mapa u Battlefield serijalu
A ovo je Firestorm ” Halvøy ” mapa

Teško je zapravo i predočiti veličinu, ali vjerujte da jede sve druge mape po veličini za doručak. Samo da bude sadržaja na mapi i da ne bude prazna što ne bi trebao biti slučaj jer je DICE objasnio da će mapa biti prepuna ciljeva koje će trebat izvršiti da bismo dobili bolji loot.

Kompletna mapa

Firestorm izlazi besplatno za sve vlasnike Battlefield V igre 25.3. Trenutno nije moguće kupiti samo ovaj battle royale mode posebno, već morate posjedovati punu igru. Možda bi bilo zaista pametno da je EA odlučio dati Firestorm svima besplatno. Pogledajte samo koliki je uspjeh napravio Apex.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano