Vijesti

Battlefield V bi mogao biti najavljen prije E3-ja

Sve je izglednije da će EA i DICE najaviti novi Battlefield prije EA Playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već znamo da novi Battlefield igramo u listopadu ove godine, kao i da će isti biti u velikom fokusu na ovogodišnjem EA Playu na E3-ju, a sada smo dobili neke zanimljive informacije za mogući reveal nove igre. Već se dugo šuška o Battlefieldu V koji nas nosi na bojišta Drugog svjetskog rata, a sada je DICE otišao korak dalje s easter eggom na Fort Vaux mapi iz DLC-a kojeg su nedavno besplatno dali svim igračima.

Igrači su ulaskom u Isolement prostoriju na mapi otkrili, kako to obično i bude u DICE-ovim easter eggovima, još jednu poruku u Morse-ovom kodu koja vodi na ovu službenu EA stranicu. Na stranici imamo poruku s datumom 23. svibanj i hashtag battlefield. U nazivu stranice stoji poruka “Never be the same”.

Sve je izglednije da će Battlefield uskoro biti otkriven budući da je EA počeo pozivati brojne EA-ove youtubere u svoje studije, a to gotovo uvijek znači da se pripremaju nešto i pokazati. Ostaje za vidjeti hoće li odmah procuriti informacije ili će EA uspijeti zadržati sve do mogućeg reveala 23. svibnja.

Ovdje možete vidjeti easter egg i ulazak u Isolement prostoriju u BF1.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano