Vijesti

Baya je tražena roba na PC-ju, igra broji preko 100 tisuća vlasnika

Bayonetta je osvojila PC igrače u samo tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platinum Games je prošlog tjedna iznenada izbacio PC verziju svojeg Hack and Slash remek-djela [naša retrospektiva] koje je u kratkom vremenu zaludilo PC igrače. Bayonetta je sudeći po brojkama sa stranice SteamSpy ostvarila impresivnu brojku od sto tisuća vlasnika u samo tjedan dana od izlaska. Igra košta 20 eura i ovo je posebno impresivno budući da igra nije imala nikakve preordere ni marketing već se za igrinu kvalitetu znalo još od konzolaških verzija. 

Da budu stvari još bolje, PC verzija je itekako dobra i igriva, a sama igra sasvim pristojno radi i na starijim konfiguracijama što znači da je Bayonetta dobila veliku novu publiku. Usporedbe radi, nova verzija Bulletstorma pod Gearbox Publishing izdavaštvom je u dva tjedna ostvarila prodaju od samo 12 tisuća kopija na Steamu.

Izgleda da su Platinum igre vruća roba, a mi se nadamo da će Sega nastaviti s podrškom PC platforme i uskoro izbaciti port Vanquisha za Steam koji je jednako važna igra kao i Bayonetta.

https://www.youtube.com/watch?v=0Hyw2h7VX8Y

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano