Vijesti

Besplatne igre na Epic Storeu preuzete su čak 25 milijuna puta, pa su odlučili pokloniti JOŠ VIŠE igara

Nešto se nenormalno događa u uredima Epic Gamesa. Mora da im je pristigla neka opasna pošiljka iz Like, a bila to bunika ili rakija – nama je apsolutno svejedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer nakon što su odlučili iz svog džepa dati 10 eura za svaku igru skuplju od 15 eura na njihovom Storeu, kako bi one bile upravo za toliko jeftinije, sad su, očito pod utjecajem nekakvih opijata, odlučili poklanjati još više igara.

Naime, Epic Store od samog početka rada trgovine poklanjao je po dvije igre mjesečno od kojih su neke bile poprilično atraktivne, poput Subnautice, Axion Vergea ili The Witnessa, dok će u narednih mjesec dana pokloniti čak četiri igre.

Kako kažu na svojim stranicama, rade to ganuti izvještajima od čak 25 milijuna preuzetih dosad besplatnih igara. Prva od četiri besplatne igre biti će avantura Stories Untold, a kad podijele četiri igre u narednih 30 dana, Epic Games Store vraća se dosadašnjem ritmu od 2 igre mjesečno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano