Vijesti

COD: Infinite Warfare betu na PS4 igramo ovaj vikend, pogledajte što nas sve očekuje

Prilična količina sadržaja za jednu betu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nekoliko dana dijeli nas od početka bete za Call of Duty: Infinite Warfare, a iz Activisiona je stigao trailer koji najavljuje što nas sve tamo čeka. Iako je video veoma kratak, u njemu je prikazano sve što će igrači moći isprobati.

Od ranije je već poznato da će u beti biti ponuđena tri (od šest najavljenih) posebnih odijela (u igri takvo odijelo nosi naziv “Rig”), a igrat će se na tri mape na kojima će se rotirati tri načina igranja u koje su uključeni klasični Team Deathmatch i Domination, kao i jedan novi, Defender.

Beta testiranje raspoređeno je na dva vikenda. Prvi dio testiranja održat će se od 14. do 17. listopada i bit će dostupan isključivo igračima na PlayStationu 4. Drugi dio trajat će od 21. do 24. listopada, a uz PS4, igrat će se i na Xboxu One.

Da bi se sudjelovalo u beta testiranju igra Call of Duty: Infinite Warfare mora se prednaručiti, osim ako se igrate na PC-ju jer tada nemate sreće, budući da se beta nije niti predviđena za tu platformu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano