Vijesti

Bethesda na E3-u neće prikazati Starfield ni Elder Scrolls 6! Što ćemo onda vidjeti?

OK, možda nismo očekivali gameplay iz Elder Scrollsa 6, ali Starfield jesmo svakako. Sad je i više nego očito da će obje igre izaći na next-gen platformama jer očito su daleko, daleko od izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje onda pitanje što ćemo zapravo vidjeti? Novi Doom: Eternal i novi Wolfenstein? Još više Fallouta 76 i možda nekakvi Fallout remake? Rage 2 će u međuvremenu već izaći, pa moguće da će biti neka najava DLC-a, ali svejedno, premalo je to od studija koji se mora ponovno dokazati igračima jer su s Falloutom 76 srozali kompletan ugled koji su imali.

Posebno su ostali razočarani Elder Scrollsa koji su očekivali barem nekakav trailer, ali od toga ništa. Inače, Bethesda sve napore i reusrse ulaže u “krpanje” Fallouta 76 gdje su od izlaska ubacili mnoge stvari u igru koja će možda nakon svih tih novih stvari zapravo biti i pristojan Fallout naslov. Samo, nije li možda prekasno?

Nadamo se najavi nekog novog IP-a, samo ne znamo tko će raditi na njemu kad očito ni Starfield, a ni Elder Scrolls 6 još nisu ni prohodali kako treba.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano