Vijesti

Bethesda ne želi Skyrim Together mod na Steamu

Mod koji bi omogućavao da više igrača online igraju Skyrim neće biti dostupan na popularnom Valveovom servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji su nestrpljivo čekali besplatni mod Skyrim Together da izađe na Steamu kako bi mogli u društvu igrati igru kroz online multiplayer, imamo loše vijesti za vas. Bethesda blokira izdavanje tog moda na Steamu.

Prije nego se krene kolektivno drvljem i kamenjem na Bethesdu, ona dopušta izradu i objavu moda, ali samo ako neće biti na Steamu. Problem nastaje zbog toga što su moderi napravili skyrim Together na način da se u velikoj mjeri oslanja na Steam API pa će izbacivanje istog iz moda biti dodatan posao. Uz to, sada moraju sami smišljati kako će riješiti problem party i lobby sustava. No, mod planiraju izbaciti u svakom slučaju.

Razne špekulacije kolaju raznim subredditima oko toga zašto je Skyrim Together zabranjen za Steam (obzirom da se Bethesda nije službeno oglasila s razlogom zašto); Od toga da bi se Skyrim Together kosio s prodajom The Elder Scrolls Online pa do toga da Bethesda možda ima u planu napraviti neki takav sličan plaćeni mod.

https://www.youtube.com/watch?v=kDh6zhkPq6E

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano