Vijesti

Bethesda – prestani! Otkrili osobne podatke, brojeve kartica i adrese svojih kupaca

Afera više nego u Santa Barbari!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša, baš loša godina za Bethesdu i fanove Fallout igara. O Falloutu 76 pišemo više nego o Fortniteu, ali za razliku od Fortnitea, Fallout vijesti vas baš puno ne zanimaju iako ste nam na Facebooku rekli da vam je zlo od FFA i Fortnitea. Mi kao gamerski portal moramo pokrivati sve, pa i ružne stvari. Naša je dužnost i obaveza pokriti sve što se događa u svijetu igara – ono jako bitno i manje bitno. Zato vam puno pišemo i o Falloutu 76 jer i sami volimo igrati Fallout igre, ali ne i ovu. Sve će vam biti jasno zašto i kako ako pročitate našu recenziju.

Slijede nove tužbe i problemi

Znate već da je igra ispala žešći nered. Kompaniji se već sprema tužba nezadovoljnih igrača kojim je Bethesda rekla vratiti novac za igru, pa je to povukla. Poslije toga nakon samo par dana, sjećate se svi afere “najlonska vrećica” gdje Bethesda prevarila na tisuće kupaca skupocjenog Limited editiona. O tome smo isto pisali, pa ako vas zanima sve možete pronaći na linkovima.

Ako ste možda pomislili da se Bethesda konačno stabilizirala i da su afere iza njih – nažalost nisu. Zadnja afera možda je i najgora jer su doslovno iscurili osobni podaci tisuća i tisuća njihovih korisnika. Ne samo imena i prezimena, nego adrese, brojevi telefona, pa čak i brojevi kartica preko kojih je napravljena kupnja igre. Za sve je to kriva Bethesdina podrška koja je uspjela zabrljati stvar i ove povjerljive podatke otkriti drugim korisnicima. Problem je brzo popravljen, ali šteta je nažalost već napravljena. Za kraj godine Bethesdu čekaju novi problemi.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano