Vijesti

BioWare je prebacio kompletan fokus na Dragon Age 4, a Anthem je ostao bez nekoliko vodećih ljudi

Prilično logična i očekivana odluka, rekli bismo. Nije ništa novo da se glavni developeri prebacuju s jedne igre na drugu, a posebno kad jedna igra je mrtva, a druga treba vratiti BioWare na pravu stazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra “povratka” za BioWare je naravno Dragon Age 4 na kojem sada rade ljudi koji su spašavali Anthem i veterani BioWare-a Mark Darrah, Michael Gamble i Jonathan Warner. Sva trojica su imali vodeće uloge i u razvoju Anthema u onoj fazi “spašavanja” igre.

O Dragon Ageu 4 gotovo ne znamo ništa. Nadamo se samo da iz BioWare-a znaju u kojem smjeru žele ići s igrom i da neće ubrljati i nju jer nakon Mass Effect: Andromede i Anthema, BioWare-u malo tko od igrača vjeruje.

A što će biti s Anthemom?

Teško je 100% bilo što tvrditi, ali iz BioWare tvrde da će igra imati punu podršku i da se ništa ne mijenja (osim što su pomaknuli kompletan dodatni sadržaj za pitaj boga kada). Na igri je ostao raditi Ben Irving koji je radio zajedno s gore spomenutim trojcem, kao i live content manager Chad Robertson.

Kao što možete vidjeti, podrška za Anthem se i dalje nastavlja, no problem je što rijetko tko vjeruje više u Anthem jer baza igrača je prilično mala za što je direktno kriv BioWare kad je odgodio toliko željeni sadržaj za koji više ne znamo kad dolazi. Šteta, prava šteta.

Nadamo se iskreno da će Dragon Age 4 biti igra koja će ponovno vratiti BioWare kojeg smo nekada voljeli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano