Vijesti

Blizzard otkazao drugu ekspanziju za Diablo III i Dark Souls Diablo igru! Usmjerio sve na Diablo IV

Uf, kakvu smo igru mogli dobiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ogromnom članku na Kotakuu zaista možete pročitati što se sve događalo i događa oko Blizzarda, pa i problematične suradnje s Activisionom. Sjećamo se svi bijesa igrača radi najave mobilnog Diabla. O tome smo zaista napisali barem 5 članaka koje možete pročitati – ovdje! Srećom po njih trenutno svu negativu gaming svijeta privlači Bethesda sa svojim užasnim Falloutom 76 koji smo i mi recenzirali! Blizzard je nažalost kako Kotaku otkriva otkazao rad i razvoj druge velike ekspanzije za Diablo III koja je po najavama trebala biti i bolja nego Reaper of Souls ekspanzija koja je vratila u život Diablo III. Rad na drugoj ekspanziji otkazan je radi procjene “glavešina” Blizzarda da je Diablo III mrtav projekt. Tek naknadno su shvatili da je prva ekspanzija ogroman uspjeh i da je ista revitalizirala igru.

Ekipa prebačena na Diablo IV, otkazana i Souls-like Diablo igra

Ekipa iz Blizzarda koja je radila na drugoj ekspanziji bila je razočarana odlukom vrha o otkazivanju iste. Team je raspršen u manje ekipe, a fokus se prebacio na Diablo IV. Dakle, i ranije smo pisali da Blizzard radi na Diablu IV i to je itekako točno. Zašto ga već nisu najavili ne znamo. Ono što nažalost također znamo da je u razvoju ili barem u “blueprintovima” bila Diablo igra kodnog imena “Hades”. Igru je trebao raditi manji team koji je radio na Reaper of Souls ekspanziji. To nije trebao biti Diablo IV nego sasvim novi IP naslov s pogledom preka ramena i u trećem licu. Igra je jako podsjećala na Dark/Demon Souls serijal. Nažalost, rad na igri otkazan je negdje polovicom 2016. godine radi problema u razvoju igre.

https://www.youtube.com/watch?v=RtSmAwpVHsA

Kompletna ekipa prebačena je i radi na “Project Fenriru” što je kodno ime za Diablo IV. Zanimljivo je da čak 50% projekata Blizzard otkazuje jer ne zadovoljava njihov prag kvalitete. Ovo su samo dva naslova za koja sada znamo da su otkazana, a brojka je puno veća. Dok ne dođe Diablo IV ili taj “zloglasni” mobilni Diablo preporučujemo vam da ako imate Nintendo Switch svakako odigrate Diablo III na njemu. Naša recenzija na linku!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano