Vijesti

Blizzard radi na nekoliko novih naslova

Istinski velikan ove industrije priprema nove hitove kako bi poharao tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik i suosnivač Blizzarda, Mike Morhaime, je tijekom izvještaja o zaradi grupacije Activision BLizzard rekao kako je matična kompanija započela s formiranjem timova za nove IP naslove.

Podsjetio je gledatelje kako se drugi suosnivač, Allen Adham, vratio u kompaniju prošle godine, te da sudjeluje u brojnim idejama koje Blizzard ima u “inkubaciji”.

Sada imamo nekoliko posebnih inkubacijskih timova koje vode neki od naših najiskusnijih dizajnera igara. Trebao bi napomenuti da će stvaranje novih igara na bilo kojoj platformi, s poznatom kvalitetom Blizzarda, uzeti određeno vrijeme. Kao što smo pokazali u prošlosti, nećemo izdati niti jednu igru dok god ona ne ispuni naša očekivanja ili očekivanja naših igrača.

Morhaime se direktno dotaknuo i novih IP naslova:

Ako pogledamo nove IP naslove, nalazimo se u boljoj situaciji nego ikad u našoj povijesti. Posvećeni smo inkubaciji novih inicijativa. Kada donosimo nova iskustva za postojeće odnosno nove platforme u okviru postojećih ili novih IP naslova, onda će to biti ideje prema kojima su naši timovi stravstveni i za koje mislimo da postoji velika publika.

Blizzard je kompanija koja rijetko razočara, poznati su po visokom stupnju ispoliranosti svojih naslova, a razvoj za više platformi nikad nije bila prepreka za ovog giganta, već samo dodatna motivacija za dokazivanjem i većom zaradom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano