Vijesti

Bluepoint Games: “Naš idući projekt definirat će next-gen vizuale”

Bluepoint Games ili jednostavno Bluepoint je zasigurno studio koji se profilirao na tržištu ovu generaciju konzola. Nije lagano pronaći mjesto pod Suncem pored svih etabliranih studija, no Bluepoint je uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio je to koji je poznat po možda najboljim remakeovima u industriji. Možda najbolji primjer je Shadow of the Colossus Remake koji je gotovo postao nova igra. Bluepoint je također radio na igrama kao što su Uncharted: The Nathan Drake Collection, Titanfall (X360), MGS Collection, God of War Collection i dr.

Studio je na početku brojao oko 20 ljudi, a danas se broj popeo na čak 90. Kompletan studio radi na next-gen PS5 igri i svi misle da je riječ o Dark Souls Remake-u.

Bluepoint ne bježi od toga da je njihova iduća igra dosad najveći naslov na kojemu su radili i za cilj imaju postaviti grafički next-gen benchmark.

Established in 2006, with a team now over 90 people, Bluepoint has developed a history of delivering the highest quality remasters and remakes in the industry. But that’s not enough for us. Our latest project is the largest in our history, and aims to define the visual benchmark for the next generation of gaming hardware.

Je li zaista riječ o remakeu li novoj igri tek ćemo otkriti. Bluepoint je dokazao da su majstori vizuala i ne sumnjamo da će šokirati pozitivno svijet jednom kad vidimo njihovu iduću igru.

Također, Bluepoint je možda najveći kandidat da se pridruži PlayStationu i Sonyju kao studio koji će raditi ekskluzivne PlayStation igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano