VijestiZanimljivosti

Bogataš zakupio privatni otok i organizira “živu” battle royale igru za druge bogataše s nagradom od 850 tisuća kuna

Ovo nije šala, već zabava za bogate. No, meni više zvuči kao Hunger Games zapravo. Jer, koncept je sličan, samo na sreću, neće biti mrtvih. Je li ovaj vid zabave budućnost zabave za bogate ljude?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hush Hush je ako niste znali, najpoznatija trgovina odnosno izlog za bogate ljude. Tu kupujete samo ako imate hrpu novaca, i tu si stvari ne može priuštiti sirotinja kao ja, recimo.

Upravo oni organiziraju pravu, živu battle royale igru. Nagrada za pobjednika je oko 850 tisuća kuna. Natjecanje će trajati 3 dana po 12 sati, a za sve natjecatelje će biti osigurana bogata hrana i piće.

Naravno, neće se pucati pravim metcima, već Airsoft puškama, a natjecatelji će nositi i na dodir osjetljive pancirke.

Zaradite i vi lovu

Na linku koji sam vam postao u prvoj rečenici, možete se prijaviti ne kao natjecatelj, nego čitav organizator ove igre. Naime, oni traže nekoga tko će čitavu igru osmisliti i za to plaćaju 1500 funti po danu, a planiranje će trajati oko 6 tjedana pa si računajte koliko je to love.

Nemam ništa protiv zabave, no sve mi se čini da postajemo ovakvo društvo. Zapravo, nažalost, pravi battle royale je za većinu onaj iz naslovne slike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano