Vijesti

Borderlands 3 developeri ispunili želju smrtno bolesnom fanu

Nije baš ugodno niti lagano pisati ovakve tekstove, ali svakako treba istaknuti lijepu gestu Gearboxa koji je ispunio možda i posljednju želju velikog fana igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 26-godišnji Trevor Eastman na Redditu je prije mjesec dana izašao sa svojom tužnom pričom. Trevor boluje od teškog raka koji se proširio na gotovo čitav dio tijela. Doktori mu predviđaju maksimalno godinu dana života. Njegova želja je zaigrati Borderlands 3 prije izlaska, jer pitanje je hoće li nažalost Trevor doživjeti rujan.

Ekipa iz Gearboxa je zaista pokazala veliko srce i ne samo da mu je omogućila puno ranije igranje igre, već će Trevor zauvijek ostati živ u igri. U čast Trevora, jedno od oružja u igri biti će nazvano prema njemu.

Compressing Trevonator

Dakle, ako dobijete ovo legendarno oružje, čuvajte ga negdje u stashu. Nemojte ga prodati ili uništiti. Nije to možda velika utjeha, ali na jedan način, Trevor će ući u besmrtnost.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano