Vijesti

Borderlands 3 E3 trailer prikazuje sva četiri igriva lika, a Borderlands 2 je dobio novi besplatni DLC

Jučer je svima nama nekako ispod radara prošao novi Borderlands 3 trailer koji prikazuje specifične karakteristike sva četiri igriva lika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amara je Sirena poput Maye i Lilth iz prošle dvije igre, a glavna specijalnost stvaranje dodatnih 3 para ruku u nekom obliku energije. Mose je Soldier i može stvoriti robota, odnosno robotsko odijelo. FL4K je Beastmaster koji upomoć može pozvati nama nepoznatu vrstu životinja poput vukova. Zane Flynt je Operative klasa i on će zbunjivati protivnike vlastitim hologramskim projekcijama.

Vjerujemo kako ćemo više gameplaya vidjeti danas u 19 sati na PC Gaming Showu, dok je izlazak Borderlands 3 zakazan za 13. 9. na PC, PlayStation 4 i Xbox One.

I to nije sve!

Da, da, to nije sve. Baš kao što smo i nagađali ranije, 7 godina od izlaska Borderlands 2 dobio je DLC naziva Commander Lilith & The Fight For Sanctuary koji će poslužiti kao tranzicija priče s dvojke na trojku. DLC će biti besplatan prvih mjesec dana, dok je svakako dobra vijest što je Borderlands 2 besplatan upravo sad za sve PlayStation Plus pretplatnike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano