Vijesti

Borderlands 3 je pravi raj za ljubitelje pucačina i loota

Čak 3 sata gameplaya dobili smo jučer na otkrivanju Borderlandsa 3. Pravog, ne skriptiranog gameplaya gdje smo mogli vidjeti što je u igri novo i kako ona izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobni dojam – fantastično

Kao “suckeru” za ovakav tip igara gdje loot pada kao kiša, i gdje je napucavanje u prvom planu, meni se Borderlands 3 iznimno sviđa. Posebno mi impresivno djeluje napucavanje, dizajn i mogućnosti neprijatelja te maštovita oružja. Grafika je zadržala svoj isti “crtaći” stil iz prethodnika samo što na novom hardveru izgleda još ljepše i ispoliranije. Pogledajte samo kako ovaj gameplay u gradu izgleda lijepo. I šareno.

Posebno tu moram istaknuti legendary oružja koje izgledaju odlično, ali i mogućnosti koje donose su isto tako odlične.

Za igru mislim da možemo slobodno reći da će biti pravi hit ako volite ovakav tip igara. Ne morate ništa previše razmišljati oko kupnje ako ste voljeli do sad serijal. I dalje ćete ga voljeti jer sve je tu samo što je sve pomalo unaprijeđeno.

I dalje je riječ o zaraznoj FPS looter-shooter pucačini koju možete igrati potpuno sami, ali co-op način igranja u 4 igrača je tek prava i zabavna stvar. I dalje je u igri prisutan humor, milijuni komada loota te opasnih i jedinstvenih neprijatelja.

Naravno, nije Borderlands 3 odbacio svoje RPG elemente pa je i dalje prisutan nikad bogatiji i veći skill tree za vašeg lika.

Borderlands 3 izlazi 13. rujna na PlayStation 4, Xbox One i PC (mislimo da će i na next-gen konzole), a još više detalja saznat ćemo na nadolazećem E3-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano